vrijdag , 20 september 2024

BENETEAU onthult revolutionaire Oceanis 37.1

De zeilwereld staat op het punt van een revolutie met de aanstaande lancering van de Oceanis 37.1, het nieuwste meesterwerk van BENETEAU, dat zijn debuut zal maken tijdens het prestigieuze Cannes Yachting Festival in september.

Een Sprong Voorwaarts in Zeiljachtontwerp

De Oceanis 37.1 belichaamt een perfecte fusie van innovatie en traditie, voortbouwend op het indrukwekkende succes van de voorgaande Oceanis-lijn. Dit zeiljacht biedt niet alleen een groter volume, maar ook verbeterde prestaties, terwijl het de gebruiksvriendelijkheid behoudt waar de serie sinds haar introductie in 1986 om bekend staat. Dit nieuwste paradepaardje tart de grenzen van ruimte en elegantie. Het salon verwelkomt u met de luxe die doet denken aan een veel groter jacht, terwijl de slanke romplijnen een gevoel van kracht en stabiliteit uitstralen.

Comfort in overvloed

Op de Oceanis 37.1 ontbreekt het niet aan comfort. Het interieur baadt in natuurlijk licht en biedt een vlekkeloze ervaring, van de ontspannen salon tot aan de privé hut met een panoramisch uitzicht.

Een uitnodigende cockpit

Het exterieurontwerp van de Oceanis 37.1 zet de standaard voor moderne zeiljachten. De royale cockpit nodigt uit tot sociale interactie en ontspanning, met directe toegang tot de zee vanaf het zwemplatform. De Oceanis 37.1 tilt het zeilgemak naar een hoger niveau met een open ruimte vrij van achterstagen en een dubbele spreider rigging, die belooft uitmuntende prestaties te leveren.

Duurzaamheid als Prioriteit

BENETEAU zet een belangrijke stap richting duurzaamheid met het gebruik van Iro-Deck, een alternatief voor teak. Dit verhoogt niet alleen de levensduur van het jacht, maar vermindert ook het onderhoud, terwijl het esthetisch aantrekkelijk blijft. Met een optionele elektrische motor biedt de Oceanis 37.1 een milieuvriendelijke vaaroptie, geruisloos en zonder emissies.

Wereldwijde aandacht

Na de wereldpremière in Cannes zal de Oceanis 37.1 ook in Amerika te zien zijn, gevolgd door shows in Europa. Hiermee plaatst BENETEAU de lat hoog voor toekomstige zeiljachten. De Oceanis 37.1 is niet alleen een nieuw zeiljacht, maar een revolutie in de zeilwereld. Met zijn innovatieve ontwerp, comfort en duurzaamheidsopties zal het ongetwijfeld de aandacht trekken van zeilliefhebbers wereldwijd. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over dit opmerkelijke jacht, want het belooft de manier waarop we zeilen te veranderen.