vrijdag , 20 september 2024

Suzuki Marine viert 15 jaar marktleiderschap

Suzuki Marine, een pionier in de wereld van buitenboordmotoren, viert met trots haar 15-jarig marktleiderschap in Nederland. Met een indrukwekkend trackrecord van innovatie, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid hebben ze in 2022 opnieuw bewezen waarom ze het meest populaire buitenboordmotorenmerk van Nederland zijn.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het geheim achter het succes van Suzuki Marine ligt in de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij geavanceerde technologieën, lage brandstofconsumptie en een garantie van maar liefst zes jaar, blijven Suzuki buitenboordmotoren de eerste keuze voor watersportliefhebbers in Nederland.

Wereldwijd meer dan 4 miljoen buitenboordmotoren verkocht

Met meer dan 4 miljoen verkochte buitenboordmotoren wereldwijd heeft Suzuki Marine een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Dit illustreert de wereldwijde vraag naar hun producten en het vertrouwen dat klanten wereldwijd in het merk stellen.

Hiswa te Water 2023

In 2023 is Suzuki Marine van plan om opnieuw te schitteren op de Hiswa te Water, een van de meest prestigieuze watersportevenementen ter wereld. Dit biedt een geweldige kans voor watersportliefhebbers om de nieuwste innovaties en modellen van Suzuki Marine te ontdekken.

Meest populaire buitenboordmotorenmerk

Suzuki Marine heeft een uitgebreid leveringsprogramma dat voor elke watersportliefhebber de juiste buitenboordmotor biedt. Van de compacte DF2.5A tot de krachtige DF350AMD met Integrated Steering System, Suzuki heeft voor iedereen de perfecte oplossing.

Carlo van Boven, Sales Manager Suzuki Marine, is verheugd over het succes van het merk in 2022. Ondanks enige uitdagingen op de markt, heeft Suzuki een indrukwekkende groei weten te realiseren. Dit succes is te danken aan het professionele dealernetwerk van Suzuki Marine, dat blijft investeren in verbeteringen en vernieuwingen. Bovendien heeft Suzuki Marine sterke online vertegenwoordiging via diverse social media kanalen, wat bijdraagt aan hun groei.

Van Boven voegt eraan toe: “Samen met het toegewijde team van Suzuki Nederland hebben we een organisatie waar ik enorm trots op ben. Daarnaast hebben we in 2022 een aantal vooraanstaande bootbouwers aan ons merk kunnen binden, wat zorgt voor meer continuïteit en groei in de toekomst.”

Met 15 jaar marktleiderschap in Nederland en een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie blijft Suzuki Marine haar positie als het meest populaire buitenboordmotorenmerk in Nederland versterken. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor dit toonaangevende bedrijf, en watersportliefhebbers kunnen nog vele jaren vertrouwen op de uitmuntende prestaties van Suzuki buitenboordmotoren.