donderdag , 19 september 2024

Op de Genoa Boat Show presenteerde Honda de V8 Marine BF350

Op de Genoa International Boat Show heeft Honda Marine zijn nieuwste innovatie gepresenteerd: de V8-buitenboordmotor BF350. Deze krachtige motor, met zijn 60 graden 5-liter V8-motor en geavanceerde technologie, belichaamt Honda’s voortdurende inzet voor technologische superioriteit en klantgerichte innovatie.

Technologische Superioriteit

De BF350 is uitgerust met Honda’s befaamde VTEC™-technologie, die een indrukwekkende combinatie van prestaties en efficiëntie biedt. Deze innovatieve motor levert krachtige prestaties met een opmerkelijk laag geluids- en trillingsniveau, waardoor het varen een plezierige ervaring wordt. Bovendien biedt de BF350 enkele geavanceerde technologische kenmerken.

BLAST™-modus

Met de BLAST™-modus kunnen gebruikers genieten van krachtige acceleratie, waardoor ze snelheid en controle kunnen behouden, zelfs in uitdagende omstandigheden.

ECOmo

De ECOmo-functie optimaliseert het brandstofverbruik bij constante snelheden, waardoor u kunt genieten van een efficiënte en economische vaarervaring.

Bewezen VTEC™-technologie

De VTEC™-technologie van Honda staat bekend om zijn vermogen en koppel, waardoor de BF350 zowel krachtig als responsief is.

Gebruiksgemak

Naast indrukwekkende prestaties biedt de BF350 ook ultiem gebruiksgemak. De motor is voorzien van Cruise Control, waardoor u moeiteloos kunt varen met een constante snelheid. De Tilt Limit-functie voorkomt schade aan uw boot of motor door overmatige kanteling, terwijl Trim Support zorgt voor automatische motorafstelling, waardoor u de ideale triminstelling kunt behouden. Bovendien beschikt de BF350 over een geïntegreerde O2-sensor die de verbrandingsefficiëntie optimaliseert, wat resulteert in een efficiënter brandstofverbruik.

Intelligent Shift and Throttle (iST)

De BF350 wordt geleverd met een ergonomisch ontworpen controller, die Intelligent Shift and Throttle (iST) integreert voor nauwkeurige elektronische motorreactie en eenvoudige bediening. Dit zorgt voor een soepele en responsieve besturing van uw boot, waardoor u volledige controle hebt over uw vaarervaring.

Samenvattend combineert de Honda Marine BF350 comfort, prestaties en geavanceerde technologie om een optimale vaarervaring te bieden. Met zijn krachtige V8-motor, innovatieve technologieën en gebruiksvriendelijke functies vertegenwoordigt de BF350 de nieuwste prestatie in Honda’s voortdurende streven naar maritieme uitmuntendheid.