donderdag , 19 september 2024

Suzuki onthult krachtige DF250AUNX tijdens Hiswa Lelystad

Suzuki Marine heeft de spanning doen stijgen op de Hiswa te Water in Lelystad door de introductie van hun nieuwste model, de DF250AUNX. Dit stijlvolle en krachtige buitenboordmotor model, dat Europa voor het eerst zal aanschouwen, belooft watersportliefhebbers te betoveren met zijn indrukwekkende functies en innovatieve technologieën.

Uniek design en matzwarte schoonheid

De DF250AUNX onderscheidt zich onmiddellijk door zijn unieke matzwarte kleurstelling en het opvallende Kanji schriftteken ‘Kuro,’ wat diepzwarte schaduw betekent. Suzuki heeft met dit ontwerp duidelijk gemikt op een doelgroep die zowel snelheid als stijl waardeert. Met zijn gestroomlijnde en elegante verschijning zal deze buitenboordmotor zeker de aandacht trekken op het water.

Indrukwekkende prestaties

Het kloppende hart van de DF250AUNX is een krachtige 4.0 liter V6-motor die soepel en betrouwbaar vermogen levert. Deze motor wordt standaard geleverd met een staartstuk van 25 inch, wat ideaal is voor speedboten en ribs met beperkte diepgang. Ondanks zijn kracht weegt de motor slechts 289 kilogram, waardoor hij efficiënt en gemakkelijk te hanteren is.

Verbeterde stabiliteit en besturing

Wat de DF250AUNX echt opmerkelijk maakt, is de geoptimaliseerde transmissiebehuizing met een asymmetrisch staartstuk. Deze innovatie resulteert in verbeterde trim- en stuureigenschappen, waardoor de boot stabiel en koersvast blijft, zelfs bij hoge snelheden. Dit minimaliseert het gebruikelijke wieleffect en zorgt voor een soepele en comfortabele vaarervaring.

Suzuki precision control

De DF250AUNX is uitgerust met het geavanceerde Suzuki Precision Control systeem, dat ook te vinden is in andere Suzuki buitenboordmotoren vanaf 115 pk vermogen. Dit systeem biedt nauwkeurige bediening en maakt gebruik van innovatieve functies zoals de Auto-trim functie en het Keyless Start System, wat het starten van de motor nog eenvoudiger maakt. Met Suzuki Precision Control heb je altijd de volledige controle over je vaartuig.

Betaalbare kracht en betrouwbaarheid

De Suzuki DF250AUNX biedt niet alleen krachtige prestaties en geavanceerde technologie, maar ook gemoedsrust. Suzuki Marine biedt standaard 6 jaar garantie op dit model, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun buitenboordmotor. De prijzen voor de DF250AUNX beginnen bij een aantrekkelijke prijs van 29.499 euro, waardoor het een betaalbare keuze is voor enthousiaste watersporters.

Klaar voor actie

Met de lancering van de DF250AUNX heeft Suzuki Marine opnieuw bewezen dat ze toonaangevend zijn in de wereld van buitenboordmotoren. Dit nieuwe model combineert kracht, stijl en geavanceerde technologie om een opwindende en betrouwbare ervaring op het water te bieden. Watersportliefhebbers kunnen nu uitkijken naar een nieuw tijdperk van avontuur met de DF250AUNX.