donderdag , 19 september 2024
Stender 650

Revolutionaire Stender 650 zet nieuwe standaard

De Stender 650, een creatie van Nederlandse makelij, markeert een nieuw tijdperk in de wereld van sloepen. Deze aluminium sloep is het toonbeeld van een naadloze samensmelting van hedendaagse esthetiek en onverzettelijke functionaliteit. Klanten hebben de keuze uit diverse aandrijfmogelijkheden: diesel, hybride, of een volledig elektrische variant. De diversiteit in aandrijving maakt de Stender 650 een veelzijdige en toekomstgerichte keuze voor de watersportliefhebber.

Duurzaam en zorgeloos varen

Het opmerkelijke aan de Stender 650 is het gebruik van hoogwaardig aluminium en duurzame materialen voor de afwerking. Dit resulteert in een sloep die bijna geen onderhoud vereist. Eigenaren kunnen zich hierdoor richten op wat echt telt: het plezier van het varen, zonder de last van tijdrovend onderhoud.

Sloep met persoonlijke flair

De Stender 650 is niet alleen opvallend in zijn klasse vanwege de onderhoudsarme constructie, maar ook door zijn indrukwekkende specificaties. Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,55 meter biedt de sloep ruimte aan acht passagiers en belooft een comfortabele vaarervaring. De waterverplaatsing van 1.490 kg benadrukt de stevigheid van het ontwerp. Klanten hebben de mogelijkheid om hun sloep naar eigen smaak te personaliseren, met keuzes uit verschillende coatings en een alterteak vloer.

Amersfoort Maritiem: de kracht achter Stender Boats

Stender Boats, een handelsmerk van Amersfoort Maritiem, staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld om de watersportmarkt te verrijken met boten die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen maar ook aan de waarden van duurzaamheid en innovatie.