donderdag , 19 september 2024

De Antaris X ruimte, comfort en kracht in één

De Antaris X valt op door een interieur dat zowel ruimtelijk als functioneel is ontworpen. De eigenaarscabine is voorzien van een groot tweepersoonsbed en uitgebreide opbergmogelijkheden, terwijl separate douches en toiletvoorzieningen het comfort verhogen. In de salon nodigt een gezellige loungebank uit tot ontspannen verblijf aan boord.

Antaris X met aanpasbare krachtige motor

Deze boot is standaard uitgerust met een robuuste 80 pk Yanmar turbodieselmotor, maar biedt de mogelijkheid tot een upgrade naar een imposante 350 pk. Deze flexibele motorkeuze maakt de Antaris X geschikt voor een breed scala aan vaaractiviteiten.

Elegante vormgeving met luxe afwerking

De Antaris X straalt luxe uit met een functionele cockpit die standaard is voorzien van kunstteak. Een centraal geplaatste L-vormige bank benadrukt de elegante vormgeving. Dankzij de overzichtelijke bestuurderspositie geniet de kapitein van een uitstekend zicht rondom.

Specificaties van de Antaris X

De specificaties van de Antaris X zijn indrukwekkend en dragen bij aan het veelzijdige karakter van de boot. Met een lengte van 10 meter en een breedte van 3,6 meter biedt de boot ruimte en stabiliteit. De doorvaarthoogte en stahoogte in de cabine garanderen een comfortabele ervaring op het water.

Geschikt voor diverse vaarervaringen

Met zijn robuuste bouw, indrukwekkende gewicht en CE-categorie B voor offshore gebruik, is de Antaris X niet alleen ideaal voor dagtrips met het gezin, maar ook voor langere vakanties op het water.